Élje át a kalandokat az új COOLPIX W300 fényképezőgéppel

Kütyü Magazin - 2017. június 2.

A Nikon bemutatja a minden időjárásnak ellenálló kompaktját, az új COOLPIX W300 fényképezőgépet, amely mély vízben is használható. Kalandkeresők számára tökéletes, könnyen kezelhető fényképezőgép, amely készen áll szabadtéri, városi, és minden más tevékenység megörökítésére. 

A COOLPIX W300 könnyen készít 16 megapixeles fényképet és 4K-/UHD-videót akár 30 m mélységben is – külön tokozás nélkül.  A szárazföldön is megbízható teljesítményt nyújtó, porálló kompakt gép. 

–10 °C-ban is ugyanúgy készít fényképeket. Az ütésálló váznak köszönhetően akár a 2,4 méteres magasságból való leejtést is kibírja.  A nagy fényerejű, nagy látószögű NIKKOR zoomobjektív elsőrangú felvételek készítését teszi lehetővé mozgó téma esetén is, gyenge fényviszonyok mellett és a víz alatt egyaránt. A Makró mód a vízfelszín alatti és feletti apró csodákról rendkívüli közeli felvételeket rögzít. A GPS-, GLONASS- és QZS-támogatás egyszerűvé teszi a fényképek ellátását földrajzi koordinátákkal (geotag-felvételek) és a megtett útvonal naplózását. Továbbá a SnapBridge-csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók valós idejű szinkronizálást hajthatnak végre egy okoseszközzel, vagy használhatják az okoseszközt távolról való fényképezéshez. 

Inês Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „Ha szereti a kalandokat, ezt a kompakt fényképezőgépet Önnek találták ki. Keljen útra a COOLPIX W300-assal, és megörökítheti az önfeledt szórakozást a medencében, a merülés során látott szépséget, vagy felvételt készíthet arról a merülésről, amelyért Advanced Open Water minősítést kap! Akár egy terepjáró hátsó üléséről készíthet is tájképet, vagy videóban örökíthet meg egy lesiklást – mindezt anélkül, hogy a fényképezőgépért kellene aggódnia. Ezen felül a SnapBridge-csatlakozással egyszerűen és azonnal megoszthatja kalandjait.”

 

Főbb jellemzők

Strapabíró kialakítás. Remek teljesítmény. Valódi szabadság. 30 méterig vízálló külön tokozás nélkül. Akár 2,4 méteres magasságból való leejtés esetén is ütésálló. Fagyálló akár –10°C-ig, valamint porálló is.

Lenyűgöző pillanatok. Kivételes képek. Érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő és f/2,8 fényerejű objektív 5x-ös optikai zoommal. A 10x-es Dynamic Fine Zoom  megkétszerezi az objektív látótávolságát, és képes még közelebb hozni a történéseket. 

Többet mutat a világból. Készítsen 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat szárazföldön vagy víz alatt. Az új AE-rögzítés segítségével tökéletes minőségű videófelvételeket készíthet, ahogy a fényviszonyok változnak, amely a víz alatti felvételek készítésekor különösen hasznos.

Éles és biztos. A gyors autofókusznak és a Nikon lenyűgöző öttengelyes hibrid rázkódáscsökkentésének köszönhetően gyors, stabil, precíz felvételeket készít – szárazföldön és víz alatt.

Tudja, merre jár. Mutatja, merre járt. A fényképezőgép új Eszköz gombja azonnal megjeleníti a GPS-koordinátákat, a megtett lépések számát, a magasságot/mélységet vagy a légköri nyomást/víznyomást a kijelzőn.

Könnyen kezelhető a kalandokban gazdag élet során. Mély markolattal, nagy monitorral rendelkezik, és még víz alatt vagy kesztyűt viselve is egyszerűen működtethető.

A világ várja Önt. Találjon rá. A fényképezőgép állványmenete ugyanolyan hasznos a kiegészítők használatakor – mint például a Nikon SB-N10 víz alatti vakuja –, amennyire az időzített videók készítésekor.

Vissza