Ultimate Ears WONDERBOOM: kisméretű hangszórók hatalmas hangerővel

Kütyü Magazin - 2017. március 29.

A hordozható, vízálló Ultimate Ears hangszórók legújabb darabja, az Ultimate Ears WONDERBOOM egy kisméretű, vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kiemelkedően nagy hangerővel. 

A WONDERBOOM kiváló minőségű, tiszta hangzást biztosít, gyönyörű basszussal. A vásárlók 6 szín közül tudnak választani, a hangszóró szürke, fekete, vörös, kék, pink, illetve halványlila változatban érhető el. 

A számos díjat bezsebelő Ultimate Ears BOOM 2 és Ultimate EARS MEGABOOM mellett a WONDERBOOM is éles és tiszta, 360 fokos hangsugárzással, immerzív, kiegyensúlyozott basszussal rendelkezik, ráadásul akár másfél méteres zuhanást is túlél. Az akkumulátor 10 órán át bírja, a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat hatótávolsága 32 méter. AzIPX7 szabvány a vízfelszín alatt egy méterig 30 perces védelmet nyújt, így sportolás közben, de akár medencében is bátran használható. 

A WONDERBOOM a zene szerelmeseinek szól. Azoknak, akik a reggeli ébredéstől kezdve egészen lefekvésig hallgatnák kedvenceiket, és olyan technológia után kutatnak, amely a pezsgő, spontán életvitelhez igazodik. A WONDERBOOM a torzítás- és stresszmentes zenehallgatásról szól. Az eszköz egyszerűséget és hatalmas erőt kínál. A tetején lévő UE gomb megnyomásával elindítható, megállítható, átugorható az adott szám, ha két hangszórót összekapcsolunk, akkor pedig dupla élményt nyújt. 

A Bluetooth kapcsolatnak hála bárhol, bármikor megfelelő hangerőn élvezhetjük zenéinket. Legyen szó sáros fesztiválidőszakról, vagy medencés összejövetelekről, a WONDERBOOM tökéletes zenei aláfestést nyújt. 

“Ne tévesszen meg senkit a méret vagy az ár; ez a kis szépség egy igazi szörnyeteg.” – mondta el Charlotte Johs az Ultimate Ears menedzsere. “A WONDERBOOM egy apró, könnyen hordozható Bluetooth hangszóró óriási hangerővel. Az Ultimate Ears termékcsalád többi tagjával együtt ez is gyakorlatilag elpusztíthatatlan.”

Vissza