Premier hónapot tart a Paramount Channel filmcsatorna

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 1.

Szeptemberben alaposan belehúz a Paramount Channel és igazi premier hónapot tart. Gyakorlatilag minden második napon műsorra tűznek egy olyan sikerfilmet, amelyet eddig még nem láthattak a nézők a filmcsatornán.

A 15 szeptemberi Paramount-premier között olyan emlékezetes és díjnyertes filmek szerepelnek, mint például a Piszkos alku, A zodiákus, a 40 nap és 40 éjszaka, a Tappancsok, az Amerika kedvencei, a Játszd újra Sam!, a Menekülés New Yorkból vagy a Fletch I-II. és a Csupasz pisztoly sorozat. Emellett látható lesz többek között a most újra mozikba kerülő Ponyvaregény, A kód neve: Merkúr, a Született július 4-én, Az élet szép, a Cool túra és az Ace Ventura I-II.

A filmcsatorna ráadásul a Telekom IPTV és digitális kábeltévé hálózatain egész szeptemberben kódolatlanul nézhető, így a szolgáltató szinte minden digitális tévé-előfizetője elérheti a Paramount Channelt díjcsomagtól függetlenül a 7-es programhelyen, egyéni csatornasorrend esetén Bónusz csatorna néven, vagy akár neten keresztül TV GO-val.

 

Vissza