Forró nyomok és hidegvér – HBO sikersorozatok regisztráció nélküli évadjaival jön az Aznap éjjel

Kütyü Magazin - 2016. június 27.

A júliusban érkező Aznap éjjel továbbviszi a remek színészgárdát felvonultató True Detective és a kritikuskedvenc Drót örökségét. Az HBO ez alkalomból regisztráció nélkül is elérhetővé teszi e két krimisorozat első évadát, valamint az új produkció első része is mindenki számára megtekinthető lesz. 

Július 11-én vadonatúj krimisorozat érkezik az HBO műsorára. A nyolcrészes Aznap éjjel Richard Price és a Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjas Steven Zaillian (Schindler listája, New York bandái, Pénzcsináló) rendezésében készült. A történet középpontjában a Riz Ahmed (Zsivány Egyes –Egy Star Wars történet, Éjjeli féreg) által alakított Nasir Khan áll. A pakisztáni fiú gyanúba keveredik egy lány megölésével kapcsolatban a manhattani Upper West Side-on, a védelmét Jack Stone (John Turturro) ügyvéd vállalja el. Rajtuk keresztül kapunk betekintést az amerikai igazságszolgáltatás jogi útvesztőibe, és a manipulációval átszőtt rendszerbe. A nagyszerű sorozat azonban már most, két héttel a hivatalos bemutató előtt elérhető az HBO GO-n, ráadásul regisztráció nélkül! 

A produkció a 2008-ban BBC gondozásában bemutatott Criminal Justice brit sikersorozat amerikai remake-je. A készítők a gyors észjárású ügyvéd szerepére eredetileg a Maffiózók legendás karakterét, James Gandolfinit szánták. A színész váratlanul bekövetkezett halála után Robert De Niro neve merült fel, aki korábbi vállalásai miatt nem tudott eleget a felkérésnek. A stáb Gandolfini részére posztumusz vezető produceri címet adott. 

Előfizetés nélkül elérhető krimisorozatok augusztus 29-ig

Az Aznap éjjel feszültséggel teli, karakter-központú történetvezetése az HBO korábbi sorozataiban megszokott prémium moziélménnyel párosul. Az új széria érkezésével nemcsak az első rész, hanem korábbi tartalmak is elérhetővé válnak. Előfizetés és regisztráció nélkül megtekinthető a True Detective első évada, amelyben Matthew McConaughey és Woody Harrelson furcsa nyomozó párosa saját útján jár egy gyilkosságsorozat végére. 

A Drót első évada pedig az amerikai barksdale-i drogkereskedelem mélyére ás, a bűnüldözés és a bűnözők táborának összecsapása tökéletes előkészítése a további négy évadnak, amelyben terítékre kerül a város irányítását átszövő korrupció, az oktatási rendszer, a manipulatív média, és joggal illették számtalan elismerő szóval a kritikusok és a nézők egyaránt.

A legjobb HBO-s bűnügyi sorozatok itt érhetőek el!

Vissza