HBO GO-val bővül az online televíziós szolgáltatások palettája a DIGI-nél

Kütyü Magazin - 2016. február 12.

Mostantól mind a műholdas, mind pedig a kábeles DIGI előfizetők számára elérhetővé válik az HBO GO, amennyiben 2016. február 4. után újonnan, vagy megújítva a jelenlegi előfizetésüket, hűségidő vállalással szerződnek HBO Super Pak vagy Super MaxPak csomagra.

„A DIGI által korábban elindított közel 30 televíziós csatornát online közvetítő DIGI Online alkalmazás mellett,  az HBO online videótárának, az HBO GO-nak a bevezetésével a DIGI tovább bővítette ügyfelei számára a külön díjazás nélkül elérhető online televíziózás élményét. A bővülő szolgáltatások bevezetésével célunk, hogy az előfizetőink számára további extra lehetőségeket nyújtsunk a már eddig is jól ismert kedvező ár/érték arányú DIGI szolgáltatások mellett." – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

Az HBO GO több, mint 2500 órányi tartalmat tesz elérhetővé a Super HBO csomagokra hűséget vállaló ügyfeleknek további díjfizetési kötelezettség nélkül. Az HBO GO-n minden tartalomhoz magyar szinkron és/vagy felirat választható.  A naponta frissülő, reklám- és megszakításmentes szolgáltatás hozzáférést biztosít hollywoodi mozifilmekhez (pl.: A galaxis őrzői, Förtelmes főnökök 2., Godzilla,stb), amerikai (pl.: Bakelit, Trónok harca, A sebész, stb) és magyar (Aranyélet, Terápia, Társas játék)  saját gyártású sorozatok teljes évadaihoz; fesztiválnyertes dokumentumfilmekhez (pl.: Reményvasút, Káin gyermekei, Szerelempatak, stb) és koncertekhez (pl.: U2 Innocence + Experience Tour 2015, Katy Perry: The Prismatic World Tour, stb). Egyes sorozatok már a TV premier előtt is láthatóak az HBO GO-n (pl.: Kegyetlen tánc)!

Vissza