Kompakt és gyors tárolás utazáshoz

Kütyü Magazin - 2016. január 27.
Az USB 3.1 első generációs CA1 széria a legújabb szabványú Type-C USB csatolóval és mellette „A” típusú csatlakozóval is rendelkezik, melyek akár 130 MB/s olvasási sebességet tesznek lehetővé, és strapabíró dizájnnal biztosítják a fájlok gyorsabb és hatékonyabb átvitelét.

Akár 64 GB-nyi adat is elmenthető, így tökéletes megoldás fényképek, zenék, videók és más adatok tárolására út közben, vagy Android és Mac kompatibilis készülékek közti adatátvitelre, beleértve a mobiltelefonokat és tableteket is.

Ez az új USB garantáltan lefedi az Android tableted, vagy az OS PC-d minden extra tárhely igényét. Ahogy az USB piac fejlődik, a Sony olyan tárolási megoldásokat kínál, melyek lehetővé teszik, hogy biztosan ne vesszenek el az adatok új eszközökre való átvitelkor. Az USB 3.1 Gen1 CA1 széria kettős bemenettel dolgozik, ideértve az új szabványt, a Type-C-t és a hagyományos Type-A USB-t, így még szélesebb felhasználási lehetőségeket tesz lehetővé. A vékony csatlakozót úgy tervezték, hogy összeilleszthető legyen a különféle eszközökkel, mint az okostelefonok, de a nagyobb tabletekkel, laptopokkal is. Kompatibilis a Windows, Macintosh, Android és Chromebook eszközökkel, melyek rendelkeznek Type-C és Type-A bemenetekkel, így gyorsan megoszthatod, és egyszerűen elmentheted az adataidat.  

A praktikus dizájnnal egyszerűbb az adatátvitel, mint valaha, és bármikor elérhető, amikor csak szükséged van rá. A sima és vékony tervezés nem csak a tökéletes utazópartnereddé teszi, de hordozóeszközökre, vagy védőtokokra sem lesz szükséged többet.

Az USM-CA1 16/32/64 GB-os méretben, 2016 februárjától érhető el.

Kulcsszavak: Sony, USB, USB Type-C
Vissza