Már lehet regisztrálni a BlackBerry Privre

Czipperer Dia - 2015. október 15.

Néhány héttel azután, hogy a BlackBerry hivatalosan is megerősítette Priv mobilja érkezését, már lehet regisztrálni a mobilra. Ha valaki ezt megteszi, elsők között értesül majd, ha elérhetővé válik a készülék.

A BlackBerry létrehozott egy előregisztrációs oldalt első androidos mobiljának, a Privnek, ahová bárki beregisztrálhat. Akik ezt megteszik, a gyártó értesíti majd, amikor a telefon elérhetővé válik a nagyközönség számára.

Az előregisztrációs oldalon a készülék főbb specifikációit is közzétette a gyártó, így többek között az is biztosra vehető, hogy 5,4 hüvelykes, a két oldalán lehajló kijelzőt kap majd a mobil, valamint egy Schneider-Kreuznach által hitelesített kamerával, valamint egy 3410 mAh-es akkumulátorral látta le a gyártó. A specifikációk között a rendkívüli hangminőséget is kiemelték.

A készülékről a korábbi pletykák alapján az a hír járja, hogy 4K videorögzítési képességekkel is rendelkezik majd, valamint vékonyabb lesz, mint a Note 5. Ha minden igaz, 630 dolláros árcédulával kerül majd forgalomba.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza