John Chen megerősítette az androidos Berry-mobil érkezését

Czipperer Dia - 2015. szeptember 25.

Jó hírek érkeztek a BlackBerry háza tájáról. Kiderült, hogy a vállalat készen áll, hogy kiadja első androidos mobilját, a BlackBerry Privet, mely korábban Venice kódnéven emlegettek.

A BlackBerry ma hivatalosan is megerősítette, hogy készen állnak legújabb mobiljuk, a Priv nevet viselő modell kiadására. Ez lesz az első androidos mobil a BlackBerry műhelyéből, amelyet korábban Venice kódnéven ismerhettünk meg, és képeken is láthattunk már.

John Chen a BlackBerry pénzügyi mutatóit ismertetve jelentette be a Priv modell érkezését, valamint azt is közölte, hogy a készülék az Android platform előnyeit ötvözi majd a BlackBerry biztonságával és produktivitásával.

A telefon nevéből is következik, hogy a Priv a BlackBerry küldetésére épül, nevezetesen a felhasználók adatainak védelmére. 


A vállalat szerint a telefon egy zászlóshajó modell lesz, amely nem csupán a hagyományos felhasználókat célozza majd, hanem az üzleti szegmnesre is koncentrál. Terveik szerint még év vége leőtt szeretnék bemutatni a készüléket a főbb piacokon. További részletek a modellről a következő hetekben várhatók.

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza