Három új, vezeték nélküli 360 fokos hangszórót mutatott be a Samsung

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 26.

Három új taggal bővül a Samsung ezeték nélküli Audio 360 hangszórócsaládja, amelyeket az IFA-n mutatnak be. A modellek beépített tap-and-swipe felhasználói felülettel, valamint okostelefonon, tableten és okosórán futtatható, továbbfejlesztett Multiroom applikációval érkeznek. 

Három új vezeték nélküli, 360 fokos hangszórót mutatott be a Samsung. Az R5, R3 és R1 modellek egyszerű kezelőfelülettel és a továbbfejlesztett Multiroom applikációval érkeznek. A Samsung vezeték nélküli 360 Audio hangszórócsalád tagjaként az R5, R3 és R1 modellek a népszerű R7 és R6 hangszórók által kitaposott utat követve a magas minőségű, kiegyensúlyozott hangzást és kifinomult dizájnt kínálják. 

Mind a vásárlók, mind a média világszerte elismerően nyilatkozott a R7 és R6 modellekről, kiemelve azok tiszta hangzását, és azt, ahogy a hangja bármilyen teret képes betölteni a egyedülálló „ring-radiator” technológiának köszönhetően, amelyet az R5, R3 és az R1 modellekben is alkalmaznak.

Az R5, R3 és R1 modellek egyaránt egy új, fizikai érintéssel működő kezelőfelülettel rendelkeznek, amelyekkel rendkívül egyszerűen kezelhetőek a készülékek. A felhasználók a hangszóró tetején a tap-or-swipe felület segítségével egy finom érintéssel, koppintással, vagy simítással tudják változtatni a hangerőt, kiválasztani, elindítani vagy megállítani kedvenc zenéjüket.

 

Az R5, R3 és R1 modellek csatlakozni tudnak az Android és iOS rendszerű okostelefonokra és tabletekre letölthető, továbbfejlesztetett Multiroom Applikációval, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen megosszuk a zenét az otthonunkban található Wi-Fi-képes eszközökkel. Az applikáció segítségével  egyszerűen megtalálhatóak és kiválaszthatók a keresett zenék és akár lejátszási lista is létrehozható.

A Samsung továbbfejlesztett Multiroom applikációja már Samsung Gear S-sel is működik, és elérhető lesz a Samsung legújabb okosóráin is, köszönhetően az egyszerű felhasználói felületnek, amelynek kezeléséhez nincs szükség okostelefonra. Az okosóra vezérlő funkciói között megtalálható a visszajátszás és hangerő szabályozás csakúgy, mint a lejátszási listában való keresés. A felhasználók a kijelzőn információkat tekinthetnek meg az aktuálisan játszott zenéről és hozzáférnek az elérhető hangszórók listájához is.

A Samsung és a Qobuz online Hi-fi zeneszolgáltató együttműködésének köszönhetően a Samsung audioeszközein elérhetőek a Qobuz streaming szolgáltatásai. Ez lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználók kedvenc zenéiket az előadók által kívánt hangminőségben élvezhessék. Ez az együttműködés is a Samsung elhivatottságát bizonyítja, hogy a vásárlói mindenhol a lehető legtökéletesebb zenehallgatási élményt kapják.

Az új modellek 2015 utolsó negyedévében lesznek elérhetőek az amerikai és európai piacokon, 199 és 399 dollár közötti áron. További hírek a termékek regionális elérhetőségéről a következő hónapokban várhatók.

 

 

 

 

 

Vissza