Magyarországra érkezett a BlackBerry Z3

Farkas Norman - 2014. szeptember 23.

Immár hazánkban is elérhető a BlackBerry 5 colos kijelzővel felvértezett okostelefonja, amely viszonylag vonzó áron hozza el a felhasználóknak a gyors és könnyen használható BlackBerry 10 operációs rendszer előnyeit.

Új gyöngyszemmel bővült a hazánkban megvásárolható BlackBerry 10 rendszerű mobilok köre. A kanadai gyártó ugyanis elérhetővé tette Európában az 5 hüvelykes qHD kijelzővel szerelt BlackBerry Z3-at, amely kiemelkedő ár/érték arányának köszönhetően hatalmas sikert aratott a fejlődő piacokon (pl. Indonéziában), melyeken már az év korábbi részében megjelent.

A régóta várt mobil szeptember 23-tól, azaz mától két év gyártói jótállás mellett, kártyafüggetlenül megvásárolható bruttó 69.990 forintért a BerryBolt webáruházban, illetve 90 forinttal olcsóbban az eMAG webshopban is szert tehetünk rá. (Utóbbi oldalon a cikk írásakor nem volt raktáron a készülék, de valószínűleg nem kell sokáig várni a készletek feltöltésére.)

Bár pozícionálása miatt nem rendelkezik túl ütős felszereltséggel (részletek itt), a BlackBerry Z3 kiváló alternatíva lehet azon felhasználók számára, akik nem szeretnének vagyonokat költeni egy gyorsan és megbízhatóan működő okostelefonra, szeretnének bárhol, bármikor kényelmesen internetezni egy 5 hüvelykes kijelzőn, illetve megelégszenek egy 5 megapixeles hátlapi kamerával, ami ugyan nem lő olyan képeket, mint egy PureView fénylesővel megáldott Nokia Microsoft Lumia, de azért még érdemben használható.

 

 

 

Vissza