Új, 30 000 lumenes projektort mutat be az idei ISE kiállításon az Epson

Kütyü Magazin, 2020. február 11. 12:01

Az Epson az ISE nemzetközi audiovizuális szakkiállításon, Amszterdamban mutatja be új, 30 000 lumenes lézerprojektorát (az EB-L30000U-t) az 1. teremben, a H90-es standon. A rendezvényen két ilyen csúcskategóriás, telepített lézerkivetítővel demonstrálják, hogyan lehet költséghatékony módon lenyűgöző 60 000 lumenes, 4K képet megjeleníteni.

Idén az ISE-n az Epson az új üzleti, oktatási és szórakoztató audiovizuális megoldások széles körét mutatja be, mint pl.:

 

Kiemelkedően látványosnak ígérkezik az #EpsonUnboxed mapping show: nyolc különálló, állandó mozgásban, forgásban lévő, bonyolult grafikákat és effektusokat tartalmazó jelenet végül egy Forma 1-es versenyautóvá áll össze a nézők szeme előtt.

Neil Colquhoun, az Epson Europe B.V. CISMEA régióért (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) és Professional Displays üzletágért felelős alelnöke elmondta: „Ez az eddigi legátfogóbb AV kínálatunk, amely bemutatja az Epson teljes 4k kompatibilis lézerprojektor kínálatát és a kapcsolódó optikákat- a csúcsminőségű, 30 000 lumenes EB-L30000U-tól kezdve a belépő szintű ProAV lézervetítőkig. Sikeresen bővítettük a kereskedelem és vendéglátás számára fejlesztett reklám-célú megoldásaink körét, valamint egyedülálló UST kivetítőket alkottunk az oktatás és a vállalati piac számára. Az év későbbi szakaszában további termékbejelentéseink várhatóak.”

Az Epson-stand kiemelt eseményei között szerepel a Moverio intelligens szemüveg bemutatása, a felhasználói élményt az Emozionella és a Toledo Train Vision fokozza. A standra látogatók egy virtuális vonaton utazva - a Moverio intelligens szemüveget viselve - felfedezhetik Toledo gyönyörű városát, amelyet a kiterjesztett valóság applikáció és az Epson nagy fényerejű kivetítői keltenek életre.

„A kiterjesztett valóság gyorsan fejlődik, a koncepciótól mára sok alkalmazás eljutott a mainstream megvalósításig. Nagyszerű példa a Toledo Train Visionnel közös munkánk, ami megmutatja, hogy az intelligens szemüveget hogyan használhatja az idegenforgalmi szektor a látogatói élmény fokozása érdekében. Ez a példa a kiterjesztett valóság gyakorlati alkalmazásának egyike, emellett különféle ágazatokban, a kiskereskedelemtől az egészségügyön, az oktatáson át a távoli segítségnyújtásig, a szórakoztatásig, a múzeumokig és a látogatói látványosságokig rengeteg területen alkalmazható” - mondta Valerie Riffaud Cangelosi, az Epson EMEA új piacokért felelős fejlesztési igazgatója.