Mivel védd a telefonod?

Kütyü Magazin, 2019. október 15. 13:40

Sokakban felmerül a kérdés egy új telefon beszerzésekor, hogy milyen az a tok, amivel fel kellene öltöztetnie a telefont ahhoz, hogy elérhesse a maximális élettartamot. 

Az okostelefonok nem mindig gazdaságosak

Ha elismerjük, ha nem, az okostelefonok bizony veszélyes játékszerek. Fogalmazhatunk úgy is, hogy nem egészen pénztárcabarátok. Hiszen elég egy rossz leejtés, és a telefonnak a kijelzője máris sérül. Arról meg jobb nem is beszélni, hogy manapság mennyibe is kerül egy kijelzőcsere. Éppen ezért minden esetben érdemes a maximális védelmet nyújtani a készülékünknek, főleg, ha annak az ára egy hatjegyű szám. 

Ha nem csak a védelmet tartjuk szem előtt, mint fontos funkciót, akkor mindenképp sarkalatos pont lehet a telefontok készítése esetén, hogy az tükrözze az egyéniségünket. Ez azért is fontos, mivel ma már ezrével lehet kapni a telefontokokat, bármikor szembe jöhet velünk egy ugyanolyan tok, mint a miénk, ez pedig senkinek nem kellemes. Éppen ezért, meglehetősen jó döntés, hogy tervezzünk magunknak egy egyedi, fényképes telefontokot. Személyre szabott, eredeti és nem mellesleg 100 százalékig egyedülálló.

Egyedi, fényképes telefontok

Szerencsére nincs is nehéz dolgunk, ha egyedi tokot szeretnénk tervezni, hiszen néhány egyszerű lépés az egész. A Pitbullcase webáruháznál nem kell mást tennünk, mint kiválasztani a telefon típusát, majd az ahhoz tervezhető tokok közül megkeresni a szimpatikus darabot. Ha ez megvan, akkor már tervezhetjük is a tökéletes tokot. Első lépésként keresnünk kell egy megfelelő képet, amit feltöltünk a tervező felületre. Nagyon fontos, hogy a képek felbontása megfelelő legyen, mert csak azzal tud igazán szépen dolgozni a gép.

Ha nincs ötletünk, hogy mi szerepeljen a tokon, akkor sem kell megijedni, mert ötletelés gyanánt a Pitbullcase-nek van egy galériája, amiben ezernél is több gondolatébresztő képet találunk. 

Amennyiben megvan a tökéletes kép, akkor nincs más tennivalónk, mint a megfelelő pozícióba hozni azt a tokon. Utána kedvünkre formázhatjuk, nagyíthatjuk, esetleg effekteket is használhatunk, ha arra van éppen igényünk. Elhelyezhetünk rajta matricát vagy egyedi feliratot, amitől csak még személyesebb lesz a telefontok. 

Az is előfordulhat, hogy nem találunk ötletet az egyedi tokhoz, vagy esetleg megtetszik egy hátlap a webáruházból. Mivel ennek jóval színesebb a kínálata, így nem ritka, hogy itt bukkan fel az igazi. Ebben az esetben csak a megrendelés a további tennivaló. A cég kínálatában nem csak telefontokokat érhetünk el, hanem számos egyéb tartozékot a készülékekhez. A teljesség igénye nélkül, például edzett üvegfóliával is védhetjük a kijelzőt, vagy éppen gyorstöltő adatkábellel pörgethetjük fel a töltési időt. 

Ugye, hogy megéri megvédeni a készüléket, főleg, ha még egyedi és személyre szabott is lehet a telefontokunk?