Ingyenes térképfrissítéssel, vonzó áron hódít a Mio Pilot 15 FEU LM

Kütyü Magazin, 2018. augusztus 6. 19:26

Mostantól Magyarországon is elérhető a pénztárcabarát Mio Pilot 15 FEU LM navigáció 45 európai ország térképével. Nagyszerű társ az autós nyaraláshoz: a navigáció segítségével eldönthetjük, hogy egyszerű, gyors, takarékos, vagy rövid útvonalat válasszunk attól függően, hogy melyik szempont a legfontosabb. A Mio Pilot 15 FEU LM nagyméretű, 5 colos kijelzővel és sávasszisztenssel gondoskodik a biztonságos vezetésről, mindössze 24.990 Ft-ért.

 

Biztonságos navigáció – fókuszban a vezetés!

A fejlett útkereső algoritmussal ellátott, díjnyertes GPS navigációs szoftverrel a Pilot 15 LM könnyen és gyorsan megtervezi az útvonalat. A sofőr választhat a legegyszerűbb, leggyorsabb, legrövidebb útvonalak közül, attól függően, hogy éppen a gyors célbajutás, vagy az üzemanyag-takarékosság az aktuálisan fontosabb szempont.

Gyors indulás, nagyobb képernyő - 5"/ 12,7 cm 

A QuickStart rendszerrel a Mio Pilot 15 LM pár másodperc alatt megtervezi az útvonalat. Az egyszerű és intuitív menü segítségével a sofőr kiválaszthatja kedvenc útvonaltípusát, könnyen és gyorsan útnak indulhat. Ráadásul a hagyományos képernyőkhöz képest 32%-kal nagyobb 5 colos, azaz 12,7 cm-es átmérőjű kijelzőn a térkép sokkal jobban látható, így menet közben vagy álló helyzetben is kényelmesebb és egyszerűbb böngészni az útvonalat. 

Élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés 45 európai országra

A készülék élettartamra szóló térképfrissítéseinek köszönhetően nem kell többé aggódni az úthálózat változásai miatt, hiszen az otthoni számítógépünkre telepített MioMore Desktop alkalmazás az ingyenes térképfrissítésekről folyamatosan értesít. A Mio eszközt egyszerűen a számítógéphez csatlakoztatva 45 európai ország legfrissebb térképadatai tölthetők le.  

Hangos utasítások a kényelmes vezetéshez

A Mio Pilot 15 FEU LM kimondott utcanevekkel segíti a könnyebb tájékozódást, így a sofőrnek elég csak a vezetésre figyelni. A Mio Pilot 15 FEU LM-be Micro SD-kártya is helyezhető, rendelkezik sávasszisztens funkcióval, és a sebességhatár túllépésére is figyelmeztet.

A készülék 24.990 Ft-tól vásárolható meg a webáruházakban.