Ez Epson Európába is elhozza legújabb kiterjesztett-valóság szemüvegét

Kütyü Magazin, 2018. július 5. 17:47

Az Epson ma bejelentette, hogy megérkezett Európába a Moverio okosszemüvegek legújabb verziója, a BT-35E modell. Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve az Epson úgy fejlesztette tovább új okosszemüvegét, hogy HDMI és USB-C csatlakoztathatóságon keresztül, szinte alig érzékelhető késleltetéssel könnyedén használható legyen a meglévő hardverekkel. Ennek eredménye az Epson optikai tapasztalatát egy kiterjesztett közönséghez - egészségügyi, kereskedelmi drónvezérlési, tervezési, szórakoztatási és további területekhez - eljuttató termék.

Fábián Miklós az Epson magyarországi fióktelepének vezetője szerint: „Ezek a kézi beavatkozást nem igénylő Si-OLED-kijelzővel felszerelt, kétlencsés áttetsző okosszemüvegek számos tartalmat jelenítenek meg alacsony késleltetéssel számos, HDMI vagy USB-C csatlakoztatással rendelkező eszközről – azon felhasználók számára, akik az egészségügyben a betegekre szeretnének fókuszálni, vagy akik drónvezérlőként használni szeretnék a kiterjesztett valóságot. A célunk ezzel a szemüveggel az, hogy optikai elemeink sikerét és fejlesztéseit szélesebb közönség számára elérhetővé tegyük, akik áttetsző kijelzőként használhatják a meglévő hardvereikhez.”

A BT-35E tipikus használati lehetőségei:

A BT-35E modell tervezésekor a kereskedelmi felhasználási módokat tartottuk szem előtt. A masszív és kényelmes használatra tervezett kialakítás segítségével több alkalommal hordhatják különböző felhasználók, hosszú ideig kényelmesen viselhető, illeszkedik a legkülönfélébb fejformákhoz és -méretekhez, továbbá használható szemüveg felett is. Az Epson a kereskedelmi felhasználások széles körére fókuszál, és ez különbözteti meg a Moverio modellt más, a piacon lévő okosszemüvegektől. Tervezésekor az élvonalbeli funkciókat tartottuk szem előtt és a választék népszerűnek bizonyult az üzleti ügyfelek és a független szoftvergyártók (ISV-k) körében. A BT-35E 2018 júliusától lesz kapható.

Főbb jellemzők: