Telekom Vakáció!

Kütyü Magazin, 2018. július 5. 12:14

A Telekom júliusban kimaxolja a vakációt és a szünidejüket töltő gyermekeknek kedvez, rögtön két csatornanyitással! 2018. július 2-án déltől, 2018. augusztus 1-je déli tizenkét óráig két gyerekcsatornát nyitott ki előfizetőinek a szolgáltató: a Cartoon Networköt és a Boomerangot. 

A Cartoon Network bónusz csatornaként a 7-es, a Boomerang pedig a szokott helyen a 154-es programhelyen érhető el a Telekom kínálatában IPTV, DVB-S, TV GO platformokon, az Alap, Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD csomaggal rendelkező előfizetőknek.

A Cartoon Network műsorkínálatában eredeti animációs sorozatokat nézhetnek a kicsik minden mennyiségben, úgy mint a Kalandra fel!, a Parkműsor, a Ben 10-sorozatok, vagy a Gumball csodálatos világa, de a műsoron megjelennek a Time Warner Warner Bros.-sorozatai közül többek között a Tini titánok, vagy a MAD. A Boomerangon minden gyerkőc megtalálja a kedvenc rajzfilmjeit, mint a Scooby-Doo, a Frédi és Béni, vagy A Rózsaszín Párduc és barátai!

A Telekom gondol arra is, hogy a családok a szünidőben többet vannak úton, ezért a két csatorna TV GO okostelefonos és tabletes platformon keresztül is elérhető, köszönhetően a Telekom szupergyors internet és maximális 4G hálózatának.