Sportos február a Telekomtól

Kütyü Magazin, 2018. február 8. 14:38

Téli olimpia minden mennyiségben, továbbá tenisz, foci, autósport az Eurosporton – minőségi sportcsatornákkal és duplán kedvez februárban a mozgás szerelmeseinek, továbbá az aktív életet élőknek a Telekom.

Februárban korlátozás nélkül teszi elérhetővé az Eurosport1 és az Eurosport2 adását a Telekom digitális tévéelőfizetőinek­*, akiknek így – ahogy minden hónapban – a tél végén is széles körben elérhető, prémium tartalommal kedveskedik.

Februárban kiemelt hangsúlyt kap a téli olimpia az Eurosporton. A prémium sportcsatornák az összes fontos versenyen és sportrendezvényen ott vannak, hogy profi kommentátorok segítségével kalauzolják a havas és jeges sportok szerelmeseit hófödte csúcsok között, a legkomolyabb pályákon. 

A két sportcsatornán a tenisz kedvelői is megtalálják a módot a kikapcsolódásra, ahogyan hangsúlyos szerepet kap a világ labdarúgása, valamint a különböző technikai sportok. Így Michelisz Norbert és a rali rajongói ugyanúgy nagyszerűen szórakozhatnak a két Eurosport-csatornán, mint a Formula E széria követői.

Az Eurosport1 adását a 47-es programhelyen, az Eurosport2-ét pedig – bónusz csatornaként - a 7-esen élvezhetik a Telekom tévéelőfizetői, február 1-én 12 órától egészen február 28-án délig.

Annak is érdemes azonban figyelni a Telekom kínálatát, akit nem csak a legnépszerűbb sportágak érdekelnek. Február 9-26. között ideiglenesen az Eurosport3, Eurosport4 és Eurosport5 csatornákat is elérhetővé teszik a digitális TV előfizetői számára a 50., 52., és 53. csatornahelyeken, így angol nyelven a téli olimpia összes sportversenye élőben nézhető.

Aki nem tudja tévékészülék előtt ülve követni az eseményeket, az a TV GO szolgáltatással bárhol, bármikor csatlakozhat az élő közvetítéshez laptopon, tableten vagy okostelefonon keresztül.

A téli sportok szerelmeseinek az időeltolódás sem jelenthet problémát: aki nem tudja valós időben nézni a versenyeket, az az Archív TV segítségével három napig az előfizetése részeként visszanézheti őket tévékészüléken és TV GO-n egyaránt.

­További információ: www.telekom.hu/eurosport

_______________

* 2018. február 1-én 12 óra és 2018. február 28. 12 óra között az Eurosport1 és az Eurosport2 csatornák Bónusz csatornaként érhetők el a lakossági IPTV és SAT TV-előfizetők számára, a 47-es, illetve 7-es csatornahelyen, valamint számukra a TV GO-n is, a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével.