Új Technics lemezjátszó, erősítős és hangfalrendszer

Kütyü Magazin, 2017. május 18. 12:03

A Technics idén is a müncheni HIGH END audio eseményén mutatta be legújabb termékeit a hangok szerelmeseinek. 

A klasszikus DJ lemezjátszó legújabb modelljei, az SL-1200GR és az SL-1210GR, valamint az SU-G700 erősítő és a hozzá kapcsolódó SB-G90 hangfalrendszer mellett a Technics kiállította valamennyi termékét, amelyet ebben a naptári évben dob majd piacra. Ezek a termékek a Panasonic Atrium 3.1 / C114 standján voltak megtekinthetőek. A Technics szintén ezt a kiállítást választotta egy másik új, rendkívül innovatív termékének exkluzív bemutatására.

 

A klasszikusok: SL-1200GR és SL-1210GR lemezjátszók

Mindkét modell azt a csúcstechnológiát használja, amelyet a gyártó új generációs, referencia értékű közvetlen meghajtású lemezjátszójához, az SL-1200G-hez fejlesztettek ki.  

A kivételes megbízhatóság és a nagy forgatónyomaték az új SL-1200GR és SL-1210GR modelleket az audiofil bakelit-rajongók és a profi DJ-k számára egyaránt vonzóvá teszik.

 

Grand Class SU-G700: A sztereó integrált erősítő egyedi hangzásélményt biztosít

Háromrétegű szerkezetének köszönhetően az erősítő kiváló hangminőséggel büszkélkedhet, így a legkisebb árnyalatok is élvezhetővé válnak. Ezt a kivételes színvonalat a Technics a rendkívüli minőségű audió technológiájával éri el: a JENO motor (jelingadozás-kiküszöbölés és zajcsillapítás-optimalizálás) gondoskodik arról, hogy a nagy felbontású hangforrások audió-adatait veszteség nélkül lehessen PWM jelekké alakítani. Emellett az LAPC funkció (terhelésalapú fáziskalibrálás) automatikusan állítja be a csatlakoztatott hangfalak impedanciáját.  Mindez térbeli hangzást és megfelelő időzítést eredményez.

 

Grand Class SB-G90: Lenyűgöző hangfalrendszer

A rendszer az új Balanced Driver Mounting Architecture technológiát alkalmazza, ez lehetővé teszi a membrán által generált hanghullámok torzulásának minimálisra csökkentését és a lemezből kiadott nemkívánatos rezgő hang csökkentését. A fázis precíziós hajtásnak, a pontsugárzásos rendszernek és számos más műszaki finomításnak köszönhetően a hangfal hangzásvilága kristálytiszta, részletgazdag és valósághű.