Új Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, a legjobb játékosok ajánlásával

Kütyü Magazin, 2017. március 8. 11:02

A Logitech saját márkája a Logitech G bemutatta az új Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzetet. A nagy teljesítményű, numpad nélküli mechanikus gamer billentyűzetet a legjobb játékosokkal közösen fejlesztették, hogy minél inkább megfeleljen a professzionális versenyek kihívásainak. 

Az eszköz különleges Logitech Romer-G mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, amelyek 25%-kal gyorsabban reagálnak a mozdulatokra, mint hagyományos társaik, kialakításuknak köszönhetően pedig mindig csendes használatot biztosítanak. A billentyűzet lecsatlakoztatható kábellel érkezik, amely megkönnyíti a testre szabható RGB színbeállításokat és fedélzeti memóriát is kínáló eszköz szállítását.   

„A gamerek elképesztően igényesek és válogatósak és mi ezt szeretjük", - mondta Ujesh Desai a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. „Már a tervezés korai fázisában is gyakran hozzáférést biztosítottunk számukra a prototípushoz, hogy közösen hozhassuk ki belőle a legjobbat. Az eredmény a Pro gamer billentyűzet lett ultragyors billentyűkkel, tartós konstrukcióval, numpad nélküli kialakítással. Emellett arra is különösen ügyeltünk, hogy az új eszközt minél könnyebben lehessen szállítani. Ha győzelemre játszol ez a te billentyűzeted!

„Ez egy különlegesen jó billentyűzet mert kicsi, tartós és a zavaró numpad sincs rajta. Lehetővé teszi, hogy több hely legyen az asztalomon” - tette hozzá Jake “Stewie2K” Yip, a Cloud9 csapat játékosa. „A Romer-G billentyűk szépek és csöndesek, nagyon kényelmes velük gépelni.”

Romer-G kapcsolók

A Logitech különleges Romer-G mechanikus kapcsolói a legmagasabb teljesítmény, az érzékenység és a tartósság céljainak megfelelően készültek, precizitást és gyorsaságot kínálnak a felhasználók számára. A Romer-G billentyűk reagálási pontja mindössze 1.5 mm, a lenyomásra több mint 25 százalékkal gyorsabban működésbe lép, mint az átlagos mechanikus társai. 

Kompakt, tartós kialakítás

A Pro mechanikus gamer billentyűzet kompakt, numpad nélküli kialakítással érkezik, így könnyebben és kényelmesebben lehet gamer eseményekre szállítani. Kis méretének további előnye, hogy sok helyet szabadít fel az asztalon, több teret engedve az érzékeny egér mozdulatoknak. A billentyűzetet acél hátlappal erősítették meg, stabilitást és merevséget biztosítva a játék közben.

Lecsatlakoztatható kábel 

A lecsatlakoztatható Micro-USB csatlakozó biztosítja, hogy a kábel nem fog megtörni a csatlakozási pontnál miközben az eszköz ide-oda hánykolódik a táskában szállítás közben. A csatlakozó végének különleges, háromágú kialakítása segíti a megbízható adatkapcsolatot.

Testre szabható RGB világítás

Az opcionális Logitech Gaming Software (LGS) használatával a játékosok több mint 16.8 millió színből válogathatnak és személyre szabhatják a billentyűk világítását. Az eszköz képes megjegyezni az előre beállított világítási sablont és elmenteni saját memóriába, amely ezután elérhető lesz az egész versenysorozatban.