Élessze fel kreativitását a vadonatúj, folyamatos kapcsolatban lévő D5600 fényképezőgéppel

Kütyü Magazin, 2016. november 11. 08:21

A Nikon tovább bővíti a SnapBridge-kompatibilis fényképezőgépek kínálatát a D5600-zal, amely egy inspiráló, DX-formátumú digitális fényképezőgép azok számára, akik szeretnék felfedezni a fényképezés kreatív világát.

Legyen szó akár az árnyékok játékáról, amikor a nap magasan áll, akár izgalmas szögekből rögzített videofelvételekről, az új Nikon D5600 fényképezőgép mindig erőt ad az új ötleteknek.

A legfontosabb a képminőség, és a D5600 nagyméretű, 24,2 megapixeles DX-formátumú képérzékelője élethűen rögzíti még a legapróbb részleteket is, és kivételesen tiszta és részletgazdag képeket és videókat eredményez. A 100 és 25 600 közötti ISO-tartomány, valamint az Éjszakai tájkép mód kibővített, 6400 értékű ISO-érzékenysége segítségével a gyenge és nehéz fényviszonyokkal is könnyedén megbirkózik. A Nikon SnapBridge alkalmazásával a felhasználók a képeket már a fényképezés során automatikusan szinkronizálhatják egy intelligens eszközzel, és az inspiráló eredményeket azonnal meg is oszthatják. A D5600 fényképezőgép esetén a SnapBridge azt is lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott intelligens eszközről távolról fényképezhessen a fényképezőgép beépített Wi-Fi funkciója segítségével. A keresővel történő fényképezéskor az átdolgozott érintéses Fn funkció intuitív alternatívát kínál a vezérlőtárcsa vagy a választógomb használata mellett: így a fotósok a nagyméretű érintőképernyő segítségével kezelhetik az automatikus érzékenység szabályozását, választhatják ki az élességpontot, vagy módosíthatnak más fontos beállításokat. A Nikon professzionális D5 és D500 fényképezőgépeitől örökölt képléptető sáv segítségével a képek gyorsan átlapozhatók visszajátszás módban. A videofelvételeket készítők (a Nikon csúcskategóriájú digitális tükörreflexes fényképezőgépeitől örökölt) új Időzített videofelvétel funkció segítségével a lassan mozgó jeleneteket egyszerűen drámai, felgyorsított sorozatokká alakíthatják. 

Jordi Brinkman, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Az új D5600 tökéletes választás az okostelefonnal fényképezők számára, akik szeretnék továbbfejleszteni a fotózási tudásukat, és szeretnék megosztani másokkal is a kreativitásukat. A gyors reagálású, dönthető érintőképernyő és optikai kereső segítségével teljesen szabadon örökíthetik meg a világot, éppen úgy, ahogy szeretnék. A Nikon nagy teljesítményű képfeldolgozó technológiájának köszönhetően minden képet érdemes megosztani, és a SnapBridge alkalmazásnak köszönhetően ez könnyen meg is tehető.”

Főbb jellemzők